Модуль 1: Яка АЧС насправді
Відео зосереджено на африканській чумі свиней (АЧС), її характеристиках, впливі на тваринництво, економічних наслідках та підходах до боротьби із хворобою.
Основні теми:
Модуль 2: Фактори ризику АЧС: відповіді на запитання виробників
Упродовж модуля експерти розглядають фактори ризику поширення африканської чуми свиней (АЧС), методи інактивації вірусу, а також заходи безпеки на фермах.
Основні теми:
Модуль 3: Оцінка ризиків. Як не допустити АЧС у господарство
Відео присвячене оцінці ризиків у сфері біобезпеки. Зокрема, розглядаються базові поняття, практичні підходи та важливість впровадження ефективних методів управління ризиками.
Основні теми:
Модуль 4: Як діяти у випадку підозри на АЧС
Експерти обговорюють, коли виникає підозра на африканську чуму свиней (АЧС), основні клінічні ознаки захворювання, процес диференційної діагностики, а також законодавчі аспекти контролю.
Основні теми:
Модуль 5: Профілактика АЧС та значення захворювання для підприємства/країни/світу
Відео присвячене ключовим аспектам профілактики африканської чуми свиней (АЧС), актуальним викликам вакцинування, а також перспективам законодавчих змін у боротьбі з вірусом.
Основні теми:
Реєструйтеся на курс вже сьогодні за посиланням https://courses.agriacademy.org/courses/course-v1:FAO+ASF+2024Q4/about.
Захистіть свій бізнес разом із провідними експертами!
Джерело: Pigua.infoИспользование специальной техники для сельскохозяйственных задач позволяет повысить качество и сохранность сухих
Докладніше